fbpx
Događaji Društvo Humanost i solidarnost

Korisnici Zračka posetili Vrnjačku Banju

zlatiborski-krug

U petak, 29. avgusta, korisnici Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju -„Zračak“ iz Čajetine, obišli su Vrnjačku Banju, u okviru jednodnevnog izleta koji je organizovalo udruženje Zlatiborski krug.

zlatiborski-krug290814-1

Prema rečima mr Zorice Milosavljević, predsednice Udruženja koje je pružalac socijalne usluge Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju, izlet je realizovan u saradnji sa Udruženjem roditelja dece sa invaliditetom, čiji se predsednik, Dragoljub Škodrić, pridružio korisnicima „Zračka“ na izletu.

U realizaciju izleta su se uključili i osnovna škola „Dimitrije Tucović“ iz Čajetine, koja je ustupila kombi vozilo, i predškolska ustanova „Radost“, koja je obezbedila pakete sa sendvičima, sokovima i kolačima za učesnike izleta.

zlatiborski-krug290814-2

Deca su obišla izvore tople vode, Most ljubavi, spomenik kralju Aleksandru I, Banjski park i šetalište. U restoranu hotela Merkur, učesnici izleta su se osvežili uz sok.

Plan izleta je uključio i obilazak manastira Žiča, nakon čega je nastavljen povratak za Čajetinu.

Izlet je protekao u lepom raspoloženju, svi su učesnici bili zadovoljni i puni utisaka koje će u narednim danima deliti. sa svojim ukućanima, a Zlatiborski krug će nastaviti da, u saradnji sa lokalnim organizacijama i institucijama, organizuje aktivnosti za unaprađenje kvaliteta rada Dnevnog boravka „Zračak“

Izvor: zlatiborski krug

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo