fbpx
Događaji Košarka Sport

Košarkaši Zlatibora ubedljivi protiv Nisana

ZLATIBOR-NISAN 109:80 (26:28, 31:20,20:16,32:16)

kk-zlatibor140914-logo2

Zlatibor: Tmušić 2, Simić 11, Numanović 9, Pavlović 22, Petronijević 2, Đorić 7, Majstorović 14, Đorđević 3, Smolović 8, Marić 22, Radović, Mićević 9

Nisan: Dragojlović, L. Radulović 2, Ćurčić , Petrović , D. Jović 18, Varda 37, M. Jović 14, Bogdanović 5, Rudić 2, I. Radulović 2.

Novi član druge lige već dvadeset dana priprema se za start u višem rangu. Ekipa je formirana i vredno se radi dva puta dnevno.

U prvoj pripremnoj utakmici Čajetinci su savladali ekipu koja je bila pobednik Biznis lige u Beogradu i za koju igraju igrači koji su imali uspešne karijere i koji i dalje redovno treniraju. Svakako pravi protivnik za prvi nastup nove ekipe Zlatibora i za prvu utakmicu koju je vodio Mladen Šekularac kao šef stručnog štaba.

Bila je to jako interesantna utakmica sa dosta lepih poteza i u njoj se moglo videti da su pojačanja Zlatibora zaista dobri igrači, izraženog kvaliteta i borbenosti. Bilo je dosta izmena i odličnog ritma i već je vidljivo da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da se sve sklapa u jedan moćan tim koji može mnogo. Publika je uživala i u igri Ratka Varde koji je pokazao da je i dalje u sjajnoj formi.

D. Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo