fbpx
Događaji T-Info Turizam Video

Letnja sezona na Torniku počinje u petak 26.juna

Ski centar Tornik na Zlatiboru počinje sa radom 26. juna. Ovim povodom za sve posetioce će od petka do nedelje (26 – 28) biti odobreni popusti od 50 % na sve sadržaje. Centar će za sve posetioce ove planine biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova.

tornik-letnja-sezona15-1

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim mountin bike rutama.

Pored ovih aktivnosti, posetioci mogu da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru. Pored golfa, tu je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi.

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Kako bi svi zainteresovani lakše došli do brojnih zanimljivih sadržaja koje Skijališta Srbije nude na Torniku, organizovan je prevoz iz centra Zlatibora, a polasci sa autobuske stanice su u 9, 10:30, 12 i 14 časova.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo