fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam

Literarni konkurs 23.festivala “Deca među narcisima”

Ovogodišnji festival “Deca među narcisima” će se4 održati od 25. do 29.maja. Organizator ove manifestacije, JP KSC Čajetina i ove godine ovim povodom organizuje i litererni konkurs za učenike osnovnih škola u Srbiji.

literarni-konkurs-ksc-cajetina15

Đaci će moći da biraju između pet tema a najbolje radove će ocenjivati kum Festivala Branko Stevanović. Organizatori su pripremili vredne nagrade za najbolje radove na konkursu.

Teme ovogodišnjeg konkursa su

  1. Da se ja pitam…
  2. Čarobni svet biblioteke
  3. Snaga ljubavi
  4. Boje moga zavičaja
  5. Pismo velikanu

Radovi se mogu dostaviti poštom najkasnije do petka 8.maja 2015. Radovi se mogu slati na adresu JP Kulturno sportski centar Čajetina, Kralja Aleksandra Karađorđevića 3 31310 Čajetina ili na email ksc.cajetina@gmail.com. Sve dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 031/832-014.

Na prošlogodišnjem festivalu su u kategoriji učenika mlađih razreda (od prvog do četvrtog razreda) nagrađeni: Branislav Jovanović (prvo mesto), Đorđe Milić i Boris Ješić (drugo), a treće mesto su podelili radovi Teodore Vesić, Ružice Sretović i Jovane Milošević. U kategoriji učenika starijih razreda (od petog do osmog razreda) prvo mesto je pripalo Aleksi Marjanoviću. Drugo mesto su osvojili Luka Maksimović i Nikolina Bojović. Treće mesto je pripalo radovima Dimitrija Krstića, Teodore Kutlešić i Tamare Sokolov.

Jul

Kupindo