fbpx
Događaji Fudbal Sport

Ljubomir Arsić, prvo pojačanje Zlatibora

LIDER ZONE DRINA SE POJAČAVA ZA PROLEĆE I SRPSKU LIGU

Da u Zlatiboru ništa ne prepuštaju slučaju, već vredno i konstantno rade na putu ka višem rangu, najbolji dokaz je da već u ovom trenutku realizuju dogovore o pojačanjima koja će omogućiti zadržavanje liderske pozicije u zoni Drina i formiranje respektibilnog sastava za Srpsku ligu.

fk-zlatibor-sponzori

Prvo pojačanje Čajetinaca je Ljubomir Arsić, izuzetno kvalitetan fudbaler požeške Sloge, koji je u svojoj karijeri nastupao i za Slobodu i užičko Jedinstvo.

Arsić, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a po potrebi uzima i ulogu špica, o prelasku u Zlatibor kaže: “Završio sam priču u Slogi i pojavio se Zlatibor kao ozbiljan i organizovan klub. Pre nekoliko godina sam sa Jedinstvom ušao iz zone u srpsku ligu i nadam se da ću to ponoviti i sa Zlatiborom koji nema nijedan poraz u prvom delu sezone. Učiniću sve da pružim maksimum u tom istorijskom poduhvatu i da opravdam poverenje ljudi iz Zlatibora.“

veljko-radulovic2

Predsednik Zlatibora, Veljko Radulović, najavljuje još tri zvučna pojačanja u zimskom prelaznom roku, odlične pripreme i još bolji Zlatibor na proleće.

D.Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo