fbpx
Biznis Događaji

Menadžeri prodaje potrebni Mona Hotel Managementu

Na portalu poslovi.infostud.com kompanija Mona Hotel Management d.o.o. iz Beograda je objavila oglas za konkurs na radno mesto menadžer prodaje.

Usled proširenja hotelskih kapaciteta i obima poslovanja, uprava preduzeća, raspisuje konkurs za jedno radno mesto na neodređeno vreme, sa probnim radom do 6 meseci, u Beogradu u službi prodaje.

hotel-mona-menagment

Konkursom se traži diplomirani ekonomista ili apsolvent sa najviše dva ispita do diplomiranja na Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum ili srodnim fakultetima trajanja 4 godine. Traži se aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru i MS Office paketu (word, excel, power point…) Prednost će imati kandidati koji su radili u službi prodaje u hotelijerstvu, bankama ili osiguravajućim kućama. Od kandidata se traži timski duh, spremnost za rad vikendom, zainteresovanost za rad u hotelijerskoj industriji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao spremnost za povremena službena putovanja.

Što se tiče uslova rada kompanija Mona Hotel Management d.o.o. nudi dinamično radno okruženje, usavršavanje na seminarima i treninzima, kancelariju u Beogradu, službena putovanja i mogućnost napredovanja. Što se tiče zarade ona se sastoji iz fiksnog i varijabilnog dela u zavisnosti od obima ugovorene prodaje.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti elektronski zaključno sa 11.09.2015. Prvi krug razgovara sa potencijalnim kandidatima koji budu pozvani na razgovor obaviće se u periodu od 14. do 18. septembra, dok je početak rada planiran najkasnije za 05.10.2015. U prijavi je obavezno potrebno dostaviti biografiju sa slikom, kao i motivaciono pismo. Više informacija na stranici poslovi.infostud.com

mona-oglas

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930