fbpx
Događaji Košarka Sport

Mladen Šekularac novi trener KK Zlatibora

U KOŠARKAŠKOM KLUBU-ZLATIBOR SE VEĆ PRIPREMAJU ZA DRUGU LIGU
MLADEN ŠEKULARAC NA KLUPI ČAJETINACA

Posle revijalne utakmice sa čačanskim Borcem i zaista šampionske proslave ulaska u viši rang, u Zlatiboru su odmah prionuli na posao, kako bi apsolutno spremni dočekali sva iskušenja i izazove drugoligaškog takmičenja.

kk-zlatibor15-1

Sportski direktor kluba, Dragan Savičić, izneo je i obrazložio odluku Upravnog odbora: „Šef stručnog štaba KK-Zlatibor – biće Mladen Šekularac, naš dosadašnji igrač i kapiten, bitan deo naše uspešne priče. Šekularac je bio maksimalno posvećen timu, sjajan vođa na parketu i van njega i značajno je kroz rad u školi košarke afirmisao i klub i ovaj sport. Uprava smatra da je on perspektiva kluba i zato mu je ukazala poverenje. Takođe, moram da istaknem da je veliki košarkaški stručnjak, Dušan Radović, koji je u januaru preuzeo ekipu da odradi ovu polusezonu, postavio nove standarde stručnog rada i pomogao nam da ostvarimo zacrtani cilj. Tako je, svojim znanjem i iskustvom još jedan klub uveo u viši rang. Mi smo mu zaista zahvalni i želimo mu puno uspeha u narednom radu.“

Na predlog Mladena Šekularca, pomoćni trener biće Slavenko Marić, poznato košarkaško ime i sjajan igrač Prvog Partizana, CSK-a iz Sofije, Ibona, Lovćena, banjalučkog Borca, Višegrada i Zlatibora u tri navrata.

Čajetinci će zadržati kostur ekipe i odmah počinju sa selektiranjem tima za narednu sezonu. Igrači će već od danas početi sa radom a potencijalne novajlije dolaziće na probu.

D. Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo