fbpx
Događaji Politika Vesti

Mladi socijalisti na Zlatiboru

Izvršni savet Socijalističke omladine Srbije je 13.juna na Zlatiboru održao Akciono planiranje i savetovanje omladine. U okviru trodnevnih radnih aktivnosti, definisan je pravac delovanja Socijalističke omladine Srbije u narednom periodu.

sps-omladina-2015-1

U okviru Republičkog saveta Socijalističke omladine Srbije, formirani su resorni saveti koji za cilj imaju angažman mladih stručnjaka i omladinskih aktivnosti iz različitih oblasti. Uloga i ciljevi saveta su da kroz osnaživanje i pokretanje lokalnih inicijativa sprovedu u delo politike za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije.

Tom prilikom, održana je 4. sednica Izvršnog saveta na kojoj usvojen predlog novog Pravilnika o organizaciji i delovanju Socijalističke omladine Srbije. Novi Pravilnik će biti prosleđen na saglasnost i usvajanje Staturanoj komisiji i Glavnom odboru Socijalističke partije Srbije.

Tokom prvog dana savetovanja, članovima Izvršnog saveta obratio se član Glavnog odbora Branko Ružić, koji je preneo svoja iskustva dok je predsedavao Socijalističkom omladinom. Ružić je naglasio koliko je bitna uloga Socijalističke omladine u svakodnevnom životu Partije, ali i neophodnost investiranja u omladinu, kao i političku i profesionalnu edukaciju svakog pojedinca.

sps-omladina-2015-2

Ovo je istovremeno bila dobra prilika da se omladinci iz cele Srbije međusobno upoznaju, ali i da upoznaju Zlatibor.

Socijalistička omladina Srbije

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo