fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

Mladi Zlatiborci bolji od Ariljaca

U utakmici pionirske lige FSZO mladi Zlatiborci su pobedili ekipu FK Budućnost iz Arilja. Utakmica se igrala na pomoćnom terenu stadiona Švajcarija pred više od pedeset navijača po oblačnom i hladnom vremenu. Meč su sudili Obren Tomonjić (glavni sudija), Nemanja Mitrović (prvi pomoćnik), Nenad Kovačević (drugi pomoćnik). Savez je na utakmici predstavljao Radan Janjić.

zlatibor-buducnost15-1pioniri

Zlatibor je igrao u sastavu: Kuka, Kuzeljević, Bjeličić, Njeguš, Udovičić, Ninčić, Kokorović, Čolović, Stojanović i Despić i Obradović. Na klupi su ostali Jovanović, Kostić, Kersec, Stanić, Lazović…

Budućnost je zaigrala u sastavu Dragović, Radojičić, Perović, Atanasijević, Vranešević, Petrović, Cukavac, Nikolić, Savić, Novitović i Obradović.

Od prvog minuta igrači Zlatibora su imali inicijativu. Napadi Zlatibora su krunisani uspehom u 10 minutu kada je Obradović doveo Zlatibro u vođstvo. Rano primljen gol je demoralisao goste iz Arilja koji nisu uspeli da preokrenu situaciju. Do kraja poluvremena rezultat je ostao nepromenjen.

zlatibor-buducnost15-2pioniri

Domaći su u 41 minutu izvršili duplu zamenu a šansu na terenu su dobili Jovanović i Lazović. U drugom poluvremenu Zlatibor je igrao još bolje. Obradović je u 52 minutu povećao vođstvo domaćih na 2:0. U igru su u 60 minutu ušli Kersec i Stanić.

Zlatibor je nastavio da održava visok tempo. Igrao se 68 minut kada je Stanić povećao vođstvo. On je silovito šutirao. Golman gostiju je pokušao loptu da odbije, ali je lopta ipak završila u mreži.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo