fbpx
Događaji Ekonomija Lokalna privreda T-Info Turizam

Mons – novi hotel sa četiri zvedice na Zlatiboru

mons15-15

Ovih dana su završeni radovi na izgradnji Hotela Mons Zlatibor sa četiri zvezdice, koji će poslovati u sistemu kompanije GP Gradnja R iz Kragujevca. Objekat je tehnički primljen, i dobijena je upotrebna dozvola. Hotel je sagrađen za 18 meseci, bez dana zakašnjenja, a u gradnji su korišćeni savremeni materijali i najnovije tehnike.

mons15-18

Hotel se nalazi pored Hrama Svetog preobraženja gospodnjeg na Zlatiboru, a na 300 metara od jezera i Kraljevog trga. Objekat odlikuje svedena arhitektura, planinskog stila uz umešno korišćenje drveta i kamena kako na fasadi tako i u enterijeru. Hotel ima četiri etaže sa više od 1.300 metara kvadratnih, a raspolagaće sa 22 smeštajne jedinice, kafe restoranom, igraonicom, spa centrom i parking.

Gostima će na raspolaganju biti savremeno opremljeni dvosobni apartmani sa dnevnom i spavaćom sobom. Aparmani poseduju LCD televizor, DVD plejer, potpuno opremljenu kuhinju, terasu, kao i kupatilo modernog dizajna sa tuš kabinom i podnim grejanjem.

mons15-17

Pored prostranih smeštajnih jedinica gostima će biti na raspolaganju i kafe restoran za 40 osoba. Ovaj multifunkcionalni prostor je opremljen LCD televizorom i pokriven brzim bežičnim internetom tako da se može lako transformisati u kongresnu salu kako bi se zadovoljile potrebe poslovnih gostiju. Gostima je na raspolaganju letnja bašta a za najmlađe goste hotel Mons je pripremio igraonicu gde mogu da uživaju u igri.

mons15-24

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju usluge luksuznog SPA centra. Posebnu atrakciju u SPA centru predstavlja “Slana soba”. U ovoj prostoriji se pod blagotvornim dejstvom kombinacije jonizovanog kiseonika i slanog rastvora napravljenog od soli iz Mrtvog mora stvara mikroklimatska imitacija morskih plaža sa obala Mrtvog mora. Za relaksaciju i odmor gosti mogu koristiti parno kupatilo, finsku aromatherapy saunu, toplu klupu i hidromasažnu kadu.

mons15-8

Menadžment hotela Mons Zlatibor planira da posluje po visokim svetskim standardima i da gostima pruži maksimalnu uslugu uz povoljne cene. Kako bi se ispunili planirani ciljevi zaposleno je devet mladih i obrazovanih radnika sa Zlatibora i iz Čajetine. Hotel Mons će biti svečano otvoren u narednih deset dana kada će stići i prvi gosti.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo