fbpx
Događaji Politika Vesti

Montirana prepiska na facebooku

prepiska

Sinoć se na facebook profilu Zlatko Dimitrijević pojavila navodna prepiska dvoje funkcionera Srpske narodne partije (Bojana Božanić i Goran Mandić) iz koje bi se moglo zaključiti da je rukovodstvo ove stranke odlučilo da na budući izborima podrži kandidata Srpske napredne stranke za predsednika opštine na predstojećim lokalnim izborima.

goran-mandic

U SNPu tvrde da je ova prepiska u stvari čista fotomontaža i da se radi o jeftinim trikovima političkih protivnika. Oni ističu da je ime Gorana Mandića napisano ćirilicom dok je na njegovom facebook profilu ime ispisano latinicom i da je sama prepiska delo nepismenih ljudi.

bojana-bozanic

Ovim povodom se oglasila Bojana Božanić, koja je u pisanoj izjavi rekla sledeće:

“Velika je šteta što ima mnogo dokonih ljudi koji nemaju drugih poslova do brige o tuđim životima. Svakodnevno smo, kao javne ličnosti izloženi torturi sa lažnih profila i ta praksa se nastavlja, sada jako lošom i nepismenom fotomontažom.

Jasno je da sve dolazi iz iste ,,kuhinje” prevaranata i sitnih šićardžija koji se kriju iza SNS Čajetina. I manje pažljivom posmatraču lako je uočljivo da ih hvata ozbiljna panika pred ove izbore.

Policija će imati dosta posla, jer ćemo podneti prijavu službi za visoko-tehnoliški kriminal.”

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo