fbpx
Događaji Manifestacije Sport Sport+ Turizam

Na Zlatiboru održana VII policijada

sindikat-policija-policijada

U petak je na Zlatiboru održana VII policijada, na kojoj je učestvovalo više od 800 policajaca iz cele Srbije. Ovu sportsku manifestaciju je otvorio Vladimir Božović, savetnik ministra policije Vladimir Božović. Njegovu izjavu na otvaranju policijade pogledajte na portalu tanjug.rs. Otvaranju VII Policijade su prisustvovali brojni gosti a između ostalih i Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

policijada2014-3
Foto Tanjug video

Učesnici VII Policijade su se nadmetali u malom fudbalu, basketu, odbojci, steljaštvu, pikadu, trčanju,  ribolovu, šahu, prevlačenju konopca, rukometu, stonom tenisu i tenisu.

Foto Tanjug video
Foto Tanjug video

U disciplini prevlačenja konopca najbolja je bila ekipa SG Užice koja je drugi put zaredom slavila, a u finalu je pobedila ekipu SG Nova Varoš, dok je treće mesto pripalo ekipi SG Aranđelovac.

U disciplini pikado prvo mesto je osvojio Nebojša Mihajlović član ekipe RC Niš, drugo mesto je zauzeo Bojan Milić, član SG Petrovac, dok je treći bio Vidoje Stanojević član SG SBC Užice. U trčanju pobeda je pripala Marku Rankoviću iz SG Lazarevac, Darko Ocokoljić (RC Čačak) je bio drugi a Midrag Sekulić (SG Lazarevac) treći.

Foto Tanjug video
Foto Tanjug video

Što se tiče odbojke u muškoj konkurenciji najbolja je bila ekipa RC Niš, drugo mesto je pripalo ekipi RC Pančevo, a treće mesto je osvojila ekipa SG SSP Petrovac. Miloš Borković, igrač SG Pančevo je proglašen za najboljeg igrača turnira.

U disciplini šah prvo mesto je osvojio Fatmir Imeri (SG Preševo), a prošlogodišnji pobednik Sead Ademi (SG Preševo), je bio drugi, dok je Dragan Ostojin (SG Novi Sad) bio treći.

U basketu prvo mesto je pripalo ekipi SG DS IJ 92, drugo je osvojila ekipa SG Leskovac, do su treće mesto osvojili pripadnici SG Kosjerić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031