fbpx
Događaji Politika Vesti Video

Nedeljko Žunić demantovao navode lista Alo!

U listu Alo! 19.januara je objavljen članak Opštinari zbog Čole ubili tonu pastrmke! u kome se kaže da je prilikom ispuštanja vode iz jezera na Zlatiboru zbog koncerta Zdravka Čolića za doček 2015. godine, uništeno je blizu tona ribe, koja je, umesto da bude dislocirana, završila u kanalizaciji. Ovom temom su se zatim bavili i drugi dnevni mediji.

nedjo-zunic

Mi smo se ovim povodom obratili gospodinu Nedeljku “Neđu” Žuniću, predsedniku ribolovačkog udruženja “Zlatibor” da nam potvrdi ono što je objavljeno u dnevnom listu Alo!.

Gospodin Žunić je za zlatibor.tv izjavio da su članovi ribolovačkog udruženja pokušali da spasu ribu postavljanjem čelične mreže na brani.  Nažalost, zbog jakog pritiska vode ova mreža je popustila i riba je otišla nizvodno u reku Rzav.

On je rekao da je njegova izjava listu Alo! izvučena iz konteksta i da nije tačno preneta. Gospodin Žunić je bio kategoričan da nije izjavio da je riba otišla u kanalizaciju već da je riba otišla nizvodno u Rzav i da njemu nije poznato koja je količina ribe bila u jezeru. On je istakao da na to pitanje mogu da odgovore samo nadležni iz preduzeća Ekologik iz Čačka koji su vršili poribljavanje jezera.

Kako građani Srbije i meštani Zlatibora gledaju na ovaj događaj najbolje se može videti u komentarima na facebook stranicama i novinskim portalima.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930