fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti

Nove izborne liste za parlamentarne i pokrajnske izbore

Izborna kampanja je u toku, a izborne liste za učešće na parlamentarnim izborima su u međuvremenu predale i Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka, Stranka demokratske akcije dr Sulejman Ugljanin, kao i grupa građana “Za slobodnu Srbiju – Zavetnici – Milica Đurđević”. U ovom trenutku samo je lista grupe građana Narodni savez nije proglašena pošto je Upravni sud odbio proglašenje ove liste zbog nedostataka.

izbori2016

U ovom trenutku na parlamentarnim izborima sigurno će glasači moći da glasaju za najmanje dest izbornih lista, a očekuje se da narednih dana svoje izborne liste predaju Levica Srbije, kao i Pokret Dosta je bilo.

izbori-vojvodina16

Što se tiče pokrajnskih izbora, do sada je proglašeno sedam izbornih lista. Pored Srpske napredne stranke, Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Saveza vojvođanskih Mađara na izborima će sigurno učestvovati i Srpska radikalna stranka, kao i koalicija Dveri – Demokratska stranka Srbije, a očekuje se da ovih dana svoju izbornu listu preda i koalicija SDS – LDP.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo