fbpx
Događaji T-Info Turizam

Novi internt portal hotela Mona Zlatibor

Hotel Mona Zlatibor je ove nedelje dobio novu internet prezentaciju. Stranica ovog hotela sada ima moderan dizajn. Uvedeni su veliki padajući meniji i slajderi što će ponudu na portalu učiniti preglednijom i dinamičnijom.

mona-sajt16-4

Portal ima jednostavno rešen prostor za rezervacije, kao i istaknuti deo za promotivne ponude. Ono što je posebno zanimljimo je i integrisani live chat sa osobljem što bitno ubrzava komunikaciju sa potencijalnim gostima.

mona-sajt16-2

Prezentacija je dvojezična, tako da posetioci sve informacije mogu dobiti na engleskom i srpskom jeziku.

U odnosu na pethodnu prezentaciju sada je povećana integracija sa mobilnim platformama, tako da ova prezentacija deluje veoma dobro i na mobilnim telefonima. Na ovaj način je hotelska ponuda jednostavno i lako predstavljena i gostima u pokretu, a tu su jasno definisane četiri najvažnija segmenta kao što su rezervacije, promo akcije, galerija i kontakt. Svaka opcija je samo klik daleko što dramatično ubrzava komunikaciju sa gostima i u mobilnoj verziji postoji live chat sa hetelskim službenicima što je za svaku pohvalu.

mona-sajt16-3

U prezentaciji je izvršena i integracija sa facebook, twiter, instagram, youtube profilima na kojima gosti mogu pregledati i brojne multimedijalne sadržaje o hotelu.

mona-sajt16-1

Pažnja koja je posvećena podršci za mobilne korisnike jasno govori da Mona očekuje sve više gostiju koji će za rezervacije koristiti mobilne telefone i da će mobilni korisnici postati ozbiljna tržišna grupa na koju treba računati.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930