fbpx
Događaji Kultura Muzika

Odlični džezeri na Kraljevom trgu

U četvrtak, 30.jula na Zlatiboru su održali koncert Tanja Jovićević i Vlada Maričić sa “Magic Sound Orchestra”. Pokazalo se da ljubitelja džeza ima dosta i posećenost koncerta je bila velika.

tanja-jovicevic

Tanja Jovićević je po prvi put svoje fantastične glasovne mogućnosti predstavila publici. Numere sa albuma “Magija koja ne prestaje” publika je odlično prihvatila. Dva stara kofera, Ovo nije Holivud, Kraljica

Ovi vrsni muzičari su uspeli da naprave odličan spoj a pesme su tako komponovane da dozvole svim članovima da pokažu svoje umeće. Posebno je bila inspirativna pesma Danas pleše planeta kojom je koncert. Vlada Maričić je u solo deonici na klaviru pokazao da je i dalje jedan od najboljih džez pijanista. Lazaro Del Toro Vega i Dejan Momčilović su zatim demonstrirali svoje sposobnosti, dok je  Vlada Krnetić svoj solo imao u prethodnoj numeri.

Internacionalna ekipa u sastavu Kosta Vukašinović (trombon), Vlada Krnetić (truba),  Max Kochetov (alt saksofon), Lazaro Del Toro Vega (udaraljke), Predrag Kozomara (gitara), Dejan Momčilović (bubnjevi), Milan Pavković Pavke (bas), Vlada Maričić (klavijature) i Tanja Jovičević (vokal) je zlatiborskoj publici priuštila nesvakidašnje iskustvo.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031