fbpx
Događaji Izbori Video

Održana završna konvencija Srpske napredne stranke

 

03.05.2012.godine, Zlatibor

Juče je u narodnoj biblioteci Ljubiša R.Đenić održana završna konvencija Srpske napredne stranke. Govorili su potpredsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke Goran Obradović, i predsednik Aleksandar Jeremić. Oni su pozvali građane da na izborima u nedelju, 6.maja izaberu Tomislava Nikolića za predsednika Srbije, Jorgovanku Tabaković za predsednika vlade i da na lokalu daju svoj glas listi Srpske napredne stranke.

Goran Obradović se u svom izlaganju osvrnuo na razvoj Srpske napredne stranke u Čajetini. Zatim je govorio o izborima, kako je to jedinstvena prilika da se promeni sistem vlasti i da je vreme za nove ljude koji nisu učestvovali u izvršnoj vlasti. Ostatak njegovog govor amožete pogledati na stranici SNS Čajetina.

Aleksandar Jeremić je u svom govoru rekao sledeće:

“Poštovani građani,

Postoji jedna zemlja za koju smatraju da će bolje napredovati ako sto duže nazaduje i da ce zemlju podići ako rasprodaju sve što u njoj vredi, gde sutcki postupci traju duže od života, gde vlast prezire gradjane kao nepoželjne svedoke svojih lopovluka, gde su najbogatiji oni koji nikada nisu radili, gde je zdravstvo besplatno a lecenje preskupo, gde na najplodnijoj zemlji žive gladni ljudi.

U toj zemlji žive najlepše žene,a zemljom vlada bela kuga.
U toj i takvoj zemlji živimo Vi i ja!
I u našem kraju iste nas muke muče. Dalo nam se da život provedemo u najlepsem kraju Srbije,ali nasa sela i livade su opustele,privreda je uništena, stanovništvo je ostalo bez posla i nade,zbog nesposobnosti aktuelnih političkih vlasti danas smo na kolenima. Zlatibor postaje stecište starih, siromašnih i razočaranih ljudi, kraj iz koga odlaze mladi i obrazovani u potrazi za boljim životom. Kao lekar u stalnom dodiru sa narodom imam priliku da izbliza vidim siromaštvo, muku i beznadje, pa sam odlučio da se uz vasu podrsku politički angažujem kako bi zajedno sa vama stvorio uslove za pristojan život stanovnika naše opštine.
Naš kraj ima prirodne preduslove za ubrzan razvoj i upošljavanje nezaposlenih, podizanje životnog standarda i zaustavljanje odlaska mladih iz svog zavičaja.
Naša iskrena namera je da zajedno pokrenemo našu opštinu odmah posle Djurdjevdana, jer više nemamo vremena za gubljenje.
Naša je namera planski razvoj Zlatibora u evropski turistički centar.
Naša je namera podrška razvoju seoskog turizma i ugostiteljstva.
Naša je namera formiranje modernih savremeno koncipiranih zadruga, razvoj stočarstva i preradjivačkih kapaciteta uz subvencije opštine i republike, stvaranje prepoznatljivih brendova, i usmeravanje seoskih gazdinstava ka proizvodnji isključivo profitabilnih proizvoda za poznatog kupca.
Naša je namera da pružimo priliku svima onima koji žele da pošteno rade i dobro žive na svom kućnom pragu, a za pokretanje posla nemaju sopstvenog novca.
Naša je namera da pošteno, odgovorno i časno obavljamo sav javni posao u korist svih stanovnika opštine,domaćinski vodeći računa kako se troši svaki vas dinar kojim se puni budzet opštine.
Pozivam vas da na Djurdjevdan vasim glasom podržite SNS, Tomislava Nikolića za precednika, Jovanku Tabaković za premijera, kao i našu listu pod brojem 5, da bi zajedničkim snagama pokrenuli našu opštinu.
Hvala i Živeli!”

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031