fbpx
Događaji Politika Vesti Video

Opštinski odbor SNSa proslavio slavu Svetu Petku

Opštinski odbor Srpske napredne strane u Čajetini je u ponedeljak 27.oktobra proslavio slavu Svetu Petku. Proslavi su prisustvovali predstavnici opštinskih odbora drugih stranaka kao i više desetina članova i simpatizera strane. Sveštenik Dragiša Đurić je domaćinima čestitao slavu i poželeo im puno uspeha u narednom periodu.

slavski-kolac-sns-14-3

Aleksandar Jeremić, član Povereništva SNS za Čajetinu se zahvalio svima koji su prisustvovali obeležavanju stranačke slave. On je istakao da je ove godine opštinski odbor SNSa u Čajetini postigao fantastičan rezultat na vanrednim parlamentarnim izborima održanim u martu ove godine i da će na sledećim vanrednim ili redovnim lokalnim izborima stranaka zabeležiti isti ili bolji rezultat.

sns-slava2014-4

“Novopostavljeno povereništvo ima zadatak da dobre stvari, mlade i kvalitetne ljude ubaci u opštinski odbor sa ciljem da se ti rezultati i potvrde ili poboljšaju, a da neke stvari koje nisu valjale u prethodnom periodu promene,” zaključio je Aleksandar Jeremić.

sns-slava2014-2

Igor Stojić iz Saveta za informisanje OO SNS Čajetina je izjavio da je zadatak Povereništva da organizuje izbore za opštinski odbor i da će Stranka pružiti šansu mladim i školovanim ljudima. On je istakao da se u prethodnim mesecima SNS u Čajetini postao brojiniji za više od 100 novih članova.

Domaćini slave su ove godine bili Goran Tijanić i Aleksandra Ječmenica, a sledeće godine domaćini slave će biti Aleksandar Jeremić i Dragan Božović iz Semegnjeva.

Jul

Kupindo