fbpx
Događaji Manifestacije Sport Tenis Turizam

Ovog vikenda kvalfikacije za Zlatibor open 2015

Ovog vikenda na teniskim terenima Zlatibor Springs počinju kvalifikacije za fjučers turnir Zlatibor Open 2015.godine koji startuje u utorak, 8.septembra. U kvalifikacijama će se nadmetati 64 tenisera za mesta u glavnom žrebu.

zlatibor-open15-2

U kvalifikacijama će između ostalih najverovatnije zaigrati Vladimir Filip iz Rumunije, Viktor Filipenko iz Mađarske, Chanchai Sookton – Eng iz Australije, Domagoj Biljesko iz Hrvatske, Klim Ivanov iz Kazahstana, Jorge Abde Celis iz Čilea, kao i Španac Enric Guaita – Pais. Od domaćih tenisera u kvalifikacijama će nastupiti Goran Marković, Luka Sučević i Strahinja Rakić…

Po onome što je do sada objavljeno u glavnom žrebu će se naći teniseri iz Srbije, Rumunije, Makedonije, Nemačke, Hrvatske, Francuske, Bugarske i Mađarske.

Najbolje plasirani teniser koji se prijavio za učešće na turniru Zlatibor Open 2015 je Danilo Petrović koji je 478 na ITP listi, zatim sledi takmičar iz Rumunije Vasile Antonescu koji je 520 i Makedonac Tomislav Jotovski koji je 553.

Konačni spisak učesnika biće poznat danas posle 18 časova, kada će biti objavljen i raspored mečeva za kvalifikacije. Nagradni fond Zlatibor Open 2015 iznosi 10.000 dolara.

zlatibor-open15-1

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo