fbpx
Događaji T-Info Turizam

Počinju pripreme za zimsku sezonu: Zlatibor – izbor za sve!

Pripreme za zimsku sezonu su počele ovih dana a TO Zlatibor će zimsku ponudu predstaviti u zemlji i inostranstvu. Ova zimska sezona će biti promovisana pod sloganom Zlatibor – izbor za sve!

Zimska ponuda će već u četvrtak biti predstavljena na sajmu turizma u Kragujecu, a zatim slede promocije u regionu.

Bilbord-zlatibor-izbor

Ove godine TO Zlatibor će zimsku kampanju u regionu predstaviti u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom “Zlatibor” na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Planirano je da se Zlatibor predstavi u Bijeljini, Banja Luci, Tuzli, Temišvaru, Skoplju, Podgorici i Herceg Novom.

U sklopu priprema za predstojeću sezonu TO Zlatibor će dobiti novu potpuno redizajniranu i modernizovanu internet prezentaciju koja će gostima omogućiti znatno veći stepen interakcije no što je to bilo do sada.

Direktor TO Zlatibor, Arsen Đurić je nedavno najavio da će se ove godine intenzivirati martketinški nastupi na društvenim mrežama i da se očekuje uskoro postavljanje interaktivnih informativnih led panela na Zlatiboru.

Turistička ponuda će biti predstavljena u elektronskim i štampanim medijima a planirani su zakupi bilborda i led ekrana.

U kampanju “Zlatibor – izbor za sve!” su se uključili i brojni hoteli i apartmani koji su obezbedili popuste od 5% do 20% za goste koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Kompletan spisak objekata koji daju popuste pogledajte ovde.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031