fbpx
Događaji Izbori

Ujedinjeni regioni Srbije – 7. lista na izborima za skupštinu opštine Čajetina

 

20.04.2012.godine, Čajetina

Ove nedelje je proglašena i lista Ujedinjenih  regiona Srbije, i to je sedma lista za lokalne izbore. Lista ujedinjenih Regiona ima petnaest kandidata, prvi na listi je Petar Vesović predsednik opštinskog odbora URSa, drugi je Dragan Spasenić, a treća je Aleksandra Paunović. Potpunu listu možete pogledati ovde.

Prilikom predaje liste, predsednik opštinskog odbora URS-a Petar Vesović je istakao da su članovi republičke vlade iz redova URS-a učinili dosta za razvoj Zlatibora i opštine Čajetina. Najznačajniji je projekat obnove ski centra Tornik u koji je uloženo više od milijardu i trista miliona dinara. Za ovo su posebno zaslužni bivši ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i ministarka Verica Kalanović. Treba pomenuti još završetak vodovoda u Mačkatu i izgradnju pešačke staze do spomenika na Zlatiboru.

Posle izbora nastavićemo da radimo na daljem razvoju naše Opštine. Potrudićemo se da obezbedimo sredstva za gradnju auto-puta kroz zapadnu Srbiju, kako bi brojnim turistima olakšali dolazak na Zlatibor. Ovo će istovremeno biti i odlična preporuka investitorima da svoje poslovne ideje realizuju u opštini Čajetina.

Na kraju, Petar Vesović je rekao sledeće: “Kao odbornik u SO Čajetina u periodu od 2004 do 2008 sam pokazao da znam da se bavim tim odgovornim poslom i da zastupam interese gradjana koji će me birati na izborima 6. maja 2012. Građani znaju da sam im uvek bio na usluzi kada je u pitanju bilo kakav problem, zahtev, predlog, kao i kritika. Glasajući za odborničku listu br.7 na lokalnim izborima dobićete odbornike u Skupštini koji će Vam biti dostupni u svakom trenutku. JAKI REGIONI – JAKA ČAJETINA !

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031