fbpx
Događaji Ekonomija Lokalna privreda

Predlozi za strategiju ruralnog razvoja opštine Čajetina

Zlatiborski Eko Agrar je ovih dana uputio poziv poljoprivrednicima i građanima opštine Čajetina da se uključe u izradu Strategije ruralnog razvoja opštine Čajetina svojim predlozima. Ovim dokumentom će biti definisan dalji razvoj poljoprivrede opštine Čajetina za narednih deset godina.

logo-eko-agrar

U pozivu se kaže:

“Poštovani poljoprivrednici i građani opštine Čajetina,
pristupili smo izradi Strategije ruralnog razvoja opštine Čajetina za period od narednih 10 godina.

Obzirom da je ovo izuzetno bitan dokument za dalji razvoj poljoprivrede u našoj opštini, pozivamo vas sve da date predloge, sugestije, vaša zapažanja i mišljenja u vezi sa dosadašnjim stanjem i kako bi trebalo biti u budućnosti po pitanju poljoprivrede i seoskog turizma.

Svoje predloge i ideje možete poslati ovde putem poruke, ili na mail adresu direktor@ekoagrar.org ili poštom (ili lično predati) na adresu Zlatiborski Eko Agrar DOO, Aleksandra Karađorđevića 34, 31310 Čajetina.

Vaši dopisi neće biti javno objavljivani ali nam je jako bitno da čujemo vaše mišljenje i viđenje poljoprivrede u našoj opštini u narednih 10 godina.

Svaka ideja je dobrodošla i molimo Vas da svi date svoj doprinos u kreiranju Strategije ruralnog razvoja opštine Čajetina!”

Poziv je objavljen i na društvenim mrežama kako bi se što veći broj građana uključio u realizaciju ovog projekta.

eko-agrar-poziv

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo