fbpx
Događaji T-Info Turizam

Predstavljanje Zlatibora u Ljubljani

Turistička organizacija „Zlatibor” zajedno sa Specijalnom bolnicom ,,Čigota” nastupa na 46. sajmu “Zdravlja i odmora” u Ljubljani.

Sajam traje od 5. do 8. novembra i organizatori najavljuju veliku posetu. Naša organizacija nastupa na štandu Turističke organizacije Srbije zajedno sa Atomskom banjom Gornja Trepča. Posetioci štanda turizma Srbije moći će da se upoznaju sa ponudom banja Srbije, aktivnim odmorom, kao i sa skijaškim centrima, seoskim turizmom, manifestacijama i turizmom u gradovima Srbije.

sajam-slovenija15-2

Prema podacima organizatora, na prošlogodišnjem sajmu učestvovalo je 257 kompanija iz 17 zemalja, a posetilo ga je 24.000 ljudi sa plaćenim ulaznicama.

Ove godine očekuje se i više posetilaca, za koje je pripremljen raznovrstan prateći program sa preko 100 različitih radionica, predavanja, demonstracija, na temu zdrave ishrane, zdravlja, vežbe, baštovanstva, održivog razvoja turizma.

sajam-slovenija15-1

Prema statističkim podacima, u prvih devet meseci 2015. godine u Srbiji je boravilo 47.895 turista iz Slovenije, koji su ostvarili 84.324 noćenja, odnosno osam odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Specijalna bolnica “Čigota” drugog dana sajma organizuje prezentaciju za sve posetioce sajma koji će moći da se upoznaju sa svim detaljima čuvenog “Čigota programa”. Pored ovog nastupa svi zainteresovani posetioci mogu da se upoznaju sa cenama i kompletnom ponudom Zlatibora za sledeću zimsku sezonu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo