fbpx
Događaji Manifestacije Turizam

Predstavljena ponuda Zlatibora u Temišvaru

Letnji turistički sadržaji destinacije Zlatibor predstavljeni su u Temišvaru, u okviru kampanje „Zlatibor, izbor za sve“. U prisustvu brojnih novinara, predstavnika turističkih agencija, sindikalnih organizacija i udruženja u restoranu „Lojd“ predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ su prisutne upoznali sa ponudom Zlatibora za letnju sezonu i sa popustima koje gosti iz Rumunije mogu ostvariti boraveći u hotelima Mona, Mir, Olimp, SB Čigota, Kraljevim konacima, hostelu Zlatibor, vili Vidikovac, konačištu Kaćun i konačištu TO Zlatibor.

temisvar16-1

Prisutnima se na početku promocije Zlatibora obratio Lazar Manojlović, generalni konzul Republike Srbije u Temišvaru koji je istakao da je Zlatibor najpopularnija i najposećenija destinacija u Srbiji.

Vladimir Živanović, ispred TO Zlatibora rekao je da je na Zlatiboru primetan porast broja gostiju iz Rumunije, čemu su doprinele promocije koje se redovno održavaju u Temišvaru i učešće TO Zlatibora na sajmu turizma u Bukureštu. On je govorio o novinama u turističkoj ponudi Zlatibora za letnju sezonu, najavio je otvaranje Avantura i Dino park, letnjih sadržaja na Torniku i početak gradnje gondole, koja će povezivati centar Zlatibora sa vrhom Tornika.

temisvar16-2

Jelica Tošić iz TO Zlatibor najavila je brojne koncerte, festivale, sportske događaje, koji će tokom jula i avgusta biti organizovani na Kraljevom trgu i okolini Zlatibora. Ona je dodala da će gostima na raspolaganju biti dva otvorena bazena i osam kupališta, i da će gosti iz Rumunije, prilikom boravka na Zlatiboru moći da posete brojne atrakcije u okolini, kao što su Stopića pećina, muzej „Staro selo“ i muzej „Pletilja“ u Sirogojnu, Drvengrad i Andrićgrad…

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ su na kraju promocije u Temišvaru uputili poziv Rumunima da letnji odmor provedu upravo na zlatnoj planina sa bogatom tradicijom, koja je i u ovim vrelim danima izvanredno mesto za odmor i reakraciju.

izvor: zlatibor.org.rs

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930