fbpx
Događaji T-Info Turizam

Predstavljeni novi sadržaji Zlatibora

Trećeg dana 38. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu posetiocima su predstavljeni novi turistički sadržaji Zlatibora. Smeštajni kapaciteti su ove godine prošireni otvaranjem garni hotela Mons i hotela Iris u centru Zlatibora, u blizini zlatiborske crkve.

Dirketor TO Zlatibor Arsen Đurić, je obraćajući se prisutnima rekao da je 2015.godina bila rekordna za Zlatibor, i da je taj trend nastavljen i u prva dva meseca ove godine. Đurić je najavio početak radova na izgradnji gondole, kao i gradnju zabavnog parka.

jelica16-1

Što se tiče novina, na Zlatiboru‚ će 1.marta početi gradnja Dinosaurus parka, koji će biti verovatno jedan od najvećih  u jugositočnoj Evropi. Očekuje se da park počne sa radom 1.avgusta, što će svakako povećati broj sadržaja koji će biti dostupni posetiocima Zlatibora.

Za one koji vole aktivan, biciklistički odmor TO Zlatibor je pripremila nekoliko novih biciklističkih staza. Ove godine će posebnu atrakciju predstavljati Stopića pećina, koja je sada dobila potpuno novo osvetljenje a urađene su i staze iznad bigrenih kada što će posetiocima pružiti potpuno novi pogled na ovo čudo prirode. Za ljubitelje adrenalinskih sadržaja u funkciji je Paintball park, a već je formiran u prvi paintball klub na Zlatiboru.

sajam16-1a

Muzički festival Hills Up će se održati po treći put u julu (od 15. do 17.jula), a organizatori ove manifestacije su UG E-zona i TO Zlatibor. Na ovogodišnjem festivalu su najavljeni nastupiti poznatih bendova Goblini, Hladno pivo, Darko Rundek.

Danas je na štandu TO Zlatibor potpisan i memorandum o saradnji opštine Čajetina, STC Wai Tai i Crvene Zvezde u organizaciji i pripremi sportskog kampa za mlađe selekcije Crvene Zvezde.

Udruženje dijastpore je danas dodelilo jedno priznanje direktoru Specijalne bolnice Čigota, Željku Stakiću kao i priznanje samoj ustanovi za dugogodišnji uspešan rad i trud.

Što se tiče posećenosti na Sajmu turistički radnici Zlatibora su zadovoljni i očekuju se pozitivni efekti marketinških aktivnosti na Sajmu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031