fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti Video

Proglašena “Lista za bolju Čajetinu”

lista-cajetina16-5

Kandidati ove liste na lokalnim izborima su:

 1. Strajin Nedović
 2. Radovan Jojić
 3. Ana Cvetković
 4. Mirjana Virić
 5. Obrad Ćaldović
 6. Vlade Kovčić
 7. Dejan Aleksandrić – Deša
 8. Milena Brković
 9. Vladislav Ribać
 10. Božidar Milinković – Božo
 11. Radoš Urošević
 12. Mirela Aslani
 13. Gvozden Kutlešić
 14. Miroslav Radišić
 15. Danijela Rajović
 16. Dejan Gojković
 17. Velibor Vojinović
 18. Biljana Čolović
 19. Miloš Đurović
 20. Desimir Marjanović
 21. Marija Sokić
 22. Radomir Slović
 23. Radojica Bakić
 24. Jelena Tijanić
 25. Miloš Baković
 26. Milivoje Marjanović
 27. Zorica Jevtović
 28. Dragoslav Gavović
 29. Veselin Grujičić
 30. Ivana Kuburović
 31. Ilija Ćirković

Prilikom predaje izborne liste predstavnici DS, SDS i LDPa su dali izjave za medije.

Strajin Nedović, predsednik OO SDSa je izjavio da ova koalicija na predstojećim izborima nastupa pod prepoznatljivim imenom “Lista za bolju Čajetinu”.

strajin16-1

„Što se tiče postizbornih koalicija – jedna stvar koja je karakteristična za nas i po čemu smo prepoznatljivi poslednjih 10 – 11 godina je to da smo bili jedna iskrena i ozbiljna opozicija, koja je argumentovano kritikovala vlast i mislim da to što je za nas značajno, za razliku od drugih, da ćemo mi, kada je u pitanju formiranje postizborne koalicije, sigurno razmišljati svojom glavom i isključivo sami donositi svoje odluke. Razgovaraćemo sa onima koji budu spremni da razgovaraju o našem programu i planu mera za opštinu Čajetina, a moja procena je da nakon izbora niko neće imati apsolutnu vlas, tako da će uloga „Liste za bolju Čajetinu“ biti presudna u formiranju vlasti posle izbora“, kaže Strajin Nedović.

Radovan Jojić, predsednik OO DS Čajetina, kaže da koalicija ima ambicije da osvoji dovoljan broj mandata tako da ni jedna većina u lokalnom parlamentu ne može biti formirana bez njih.

radovan16-1

„Jedan od naših predizbornih slogana svakako će biti „Sa nama sigurno pobeđujete“, jer smo mi kandidovali odgovorne, čestite, dosledne i principijelne ljude koji su i u prethodnom periodu bili konstruktivna opozicija i držali su se svojih programskih načela svih ovih godina i nismo na silu zarad mrvica vlasti ulazili u bilo kakvu koaliciju i tako će biti i posle ovih izbora“, naglasio je Radovan Jojić i dodao da će se, pre svega, odlučivati programski sa kim će ući u koaliciju, i dodao da su oni jedina koalicija koja će izaći sa konkretnim merama za poboljšanje života na teritoriji naše opštine.

„Lista za bolju Čajetinu“ ima program i mi želimo da programski napravimo nešto novo u Čajetini, da se promeni način vođenja politike i način razmišljanja o politici“, kaže Samir Aslani, predsednik OO LDP Čajetina i dodaje da jedino ukoliko se imaju jasni zacrtani ciljevi i planovi, može se nešto i uraditi.

Sva tri lidera stranaka ove koalicije kažu da su postizborne koalicije moguće samo sa onim političkim opcijama koje budu spremne da prihvate njihov program i plan mera za bolji život u Čajetini.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo