fbpx
Događaji Manifestacije Turizam

Prvomajski program na Zlatiboru

Na Zlatiboru je sve spremno za uskršnje i prvomajske praznike. Hotelijeri i privatni izdavaoci su pripremili posebne pakete i pogodnosti za goste, koji će praznike provesti na planini.

Atraktivna izletišta na Vodicama, u Ljubišu, Gostilju, Sirogojnu, Semegnjevu, Mušvetama i drugim mestima u okolini spremna su da prime mnogobrojne posetioce.

Kraljev trg, Zlatibor 25.april 2014
Kraljev trg, Zlatibor
25.april 2014

U nedelju, 1. maja biće organizovani celodnevni zabavni sadržaji. Na Kraljevom trgu od 13 časova počinje velika dnevna žurka, na kojoj će učestvovati: Biljana Sečivanović, Jelena Kostov, Nikola Nikolić, Saša Kuzeljević, Aleksandra Đerić, Enes Merdović, Mirjana Miljanović, Marina Stojanović, Saša Kocić Koce, DJ Arsa, DJ Krčmar.

Zatim u 18:30 časova na Kraljevom trgu sledi nastup ansambla “Kolo” iz Moskve, Etno udruženja “Zavičaj” iz Zlakuse i Udruženje građana za negovanje tradicije “Veterani Zlatibora”.

Gosti će tokom prazničnih dana Zlatiboru moći da posetiti Stopića pećinu, Muzej pod otvorenim nebom „Staro selo“ u Sirogojnu, Muzej „Pletilja“ takođe u Sirogojnu, vodopad u Gostilju, centar Tornik, Mećavnik i voziti se čuvenim „Ćirom“ u Mokroj Gori.

Za ljubitelje šetnje označene su pešačke staze do vrha Čigote, do Tornika i do spomenika na Šumatnom brdu…

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo