fbpx
Događaji Servisne informacije Vesti

Rekonstruisana ulica Miladina Pećinara

Završena druga faza rekonstrkcije ulice Miladina Pećinara. Juče je završeno presvlačenjem ulice Miladina Pećinara u dužini od oko 800 metara na potezu od Hotela Palisad do Hotela Mona. Na ovoj deonici je postavljena i kišna kanalizacija a na više mesta su ivičnjaci spušteni kako bi se olakšao pristup invalidskim kolicima.

asfalt-16-3

Pored rešavanja dugogodišnjeg problema sa kišnom kanalizacijom na ovom potezu je izvršena i rekonstrukcija vodovodne mreže.

Po rečima Bojane Božanić u sledećoj fazi je planirano da se rekonstruiše i deo ove ulice od hotela Mona do naselja Yes my village, a u poslednjoj fazi će slediti i rekonstrukcija deonice do sporskih terena STC Palisad. Rekonstrukcija glavne zlatiborske ulice je počela prošle godine kada je novim asfaltom presvučena deonica od kružnog toka do hotela Palisad.

asfalt-16-1

“Trudimo se da ulicu Miladina Pećinara rekonstruišemo pre letnje sezone kako bi olakšali pristup svim poseticima Zlatibora. Nažalost, vremenske prilike proteklih dana nisu išle na ruku izvođačima radova, ali verujem da će svi planirano radovi biti završeni na vreme. Vrednost izvedenih radova je 3,5 miliona dinara istakla je Bojana Božanić u izjavi za Zlatibor.tv”.

Planirano je da se u narednom periodu završe radovi u ulicama Kiridžijska, Rujanska, Gajevi, Panta Mijailovića i Sportova.

asfalt-16-2

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo