fbpx
Događaji Sport Sport+ Video

Rezultati YOGa 2016

Srpski takmičari su danas uglavnom završili svoje učešće na Zimskim olimpijskim igrama mladih, koje se održavaju u Lilihameru.

Takmičari iz Srbije su nastupili u jedanaest disciplina. U nordijskom skijanju Srbiju je predstavljala Anja Ilić koja je nastupila u disciplinama kros (Cross – Country Cross Free), sprint (Sprint Classic) i distanca na 5 km slobodnim stilom.

anja16-3f

U disciplini kros Anja Ilić je u kvalifikacijama bila 38, dok je u sprintu bila bolja, osvojila je 37 mesto. Najbolji rezultat je usledio u trci na 5 kilometara, Anja Ilić je stazu pretrčala za 15:36.5 (233.97 FIS bodova) što je bilo dovoljno za 35 mesto. Ono što može da raduje je činjenica da je Anja Ilić napredovala i da je bila bolja od takmičarki iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Slovačke. Isto važi i za ukupan plasman Anje Ilić na ovom takmičenju.

Kovačević Milica je nastupila u četiri discipline. Ona je Srbiju predstavljala u disciplinama slalom, veleslalom, super G i kombinacija. Ona je u disciplini Super G bila 33, dok u ostalim discplinama nije uspela da ostvari plasman.

kovacevic16-1f

Rašo Jevremović je je do sada nastupio u tri discipline, a sutra je na programu trka u slalomu. U disciplini Super G mladi jevemović je bio 30, dok je u veleslalomu Jevremović je odlično vozio. U prvoj vožnji je bio 30, a u drugoj je vozio brže što mu je omogućilo 26 mesto u ukupnom plasmanu u ovoj disciplini.

jevremovic16-1f

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo