fbpx
Biznis Događaji Lokalna privreda T-Info Turizam Video

Rumunska turistička delegacija na Zlatiboru

Na Zlatibor su 13.maja doputovali predstavnici rumunskih turističkih agencija iz Bukurešta i Temišvara zajedno sa novinarima rumuskih dnevnih listova. Ovu posetu prati i tv ekipa rumuske nacionalne televizije. Gosti su jučerašnji dan iskoristili da posete Ski centar Tornik kao i Stopića pećinu. Njihovi prvi utisci o Zlatiboru su pozitivni a mogućnosti za saradnju su velike.

rumunska-delegacija1

Zlatiborski hotelijeri su sa juče imali radni sastanak sa rumunskom delegacijom u restoranu Zlatni bor, gde se razgovaralo o vidovima i modalitetima saradnje. Sastanku su prisustvovali predstavnici TO Zlatibor i hotela Mir, Dunav, Zlatibor Mona, Palisad, apartmanskog naselja Zlatiborski konaci…

rumunska-delegacija3

Ovom prilikom je direktor TO Zlatibor dao kraći interviju za rumusku nacionalnu televiziju, dok je Rajko Kornja, novinar rumunske nacionalne televizije TVR dao izjavu za zlatibor.tv. Gospodin Kornja je izjavio da prostor za saradnju postoji i da Zlatibor može dosta stvar da ponudi rumunskim gostima, po povoljnim cenama. “Zlatibor je za rumunske goste trenutno samo tranzitni turistički centar na putu za Jadransko more”, rekao je gospodin Kornja. On je dodao da se nada je ovo početak uspešne saradnje turističkih radnika iz Rumunije i Srbije.

arsen-djuric

Rumunska delegacija će danas posetiti hotele Palisad, Zlatibor Mona, Mir, Dunav, Olim, Wai Tai kako bi se bliže upoznali sa izgledom i kvalitetom hotelskog smeštaja i usluga koji domaći hotelijeri imaju.

Planirano je da gosti iz Rumunije popodne posete Kremna, Mokru Goru, a predviđena je i vožnja popularnim Ćirom na Šarganskoj osmici.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031