fbpx
Događaji Fudbal Sport

Sa Zlatibora se vidi Srpska liga

ČAJETINCI NA DEOBI PRVOG MESTA U ZONI DRINA

Fudbaleri Zlatibora iz Čajetine su se posle nadmoćno osvojenog prvog mesta u zlatiborskoj okružnoj ligi u sezoni 2013/14. godine plasirali u zonu Drina u kojoj su sada, šest kola pre kraja ove sezone, stigli vodeću ekipu Fapa iz Priboja, koja je na polusezoni imala čak devet bodova prednosti.

zlatibor-tabela-24kolo

Odlična igra i rezultati u nastavku prvenstva doveli su ekipu Zlatibora u situaciju da šest kola pre kraja sami odlučuju o plasmanu u viši rang, jer su bolji u međusobnom odnosu sa Pribojcima.

Predsednik kluba Veljko Radulović o aktuelnom trenutku kluba kaže: “Atmosfera u ekipi je odlična i homogena. Konačno smo na mestu koje je adekvatno našem igračkom kvalitetu i organizaciji kluba. Nemamo imperativ i pritisak plasmana u srpsku ligu ali ćemo svaku šansu za prvo mesto iskoristiti.“

radjevac14-3

Posle sjajne igre i pobede u Mionici, na Švajcariji gostuje ekipa Rađevca. Milan Čančarević, iskusni trenerski strateg, koji je na najbolji mogući način u Zlatiboru ukomponovao istinske zvezde i iskusne igrače sa plejadom mladih i talentovanih fudbalera posebno ističe:

“Odnosom prema igri i obavezama potpuno zasluženo smo tu gde smo stigli.Moramo nastaviti sa istom energijom i izdržati sva iskušenja i napore.Poštujemo sve protivnike i ekipu Rađevca naravno, ali maksimalnim zalaganjem i pravim odnosom možemo do nove pobede i nastavka uspešne serije. Pozivam i navijače da se okupe i pruže nam podršku koja nam mnogo znači.“

Na odličnom terenu Švajcarije , koji se i ovih dana dovodio u savršeno stanje pred letnje pripreme velikog broja ekipa iz zemlje i inostranstva, Zlatibor i Rađevac igraju u subotu od 16,30.

D.Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo