fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti Video

Sanda Rašković Ivić posetila Čajetinu

Danas je Čajetinu posetila predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. Ona je razgovarala sa građanima i simpatizerima Stranke na štandu u ulici Kralja Aleksandra.

sanda-raskovic16-4

U izjavi za medije gospođa Rašković Ivić je izjavila da će koalicija DSS – Dveri založiti za znatno veće investiranje domaćih privrednika u opštinu Čajetina i da program ekonomskog patriotizma najbolje rezultate može dati u opštini Čajetina. Ona je istakla da je ključna podrška domaćim privrednicima i poljoprivrednicima. Na pitanje o saradnji DSS sa SNPom na lokalnom nivou gospođa Rašković je istakla da je saradnja dobra i da je na lokalu presudna ličnost.

sanda-raskovic16-3

Arsen Đurić je ovim povodom izjavio da je opština Čajetina uporište Demokratske stranke Srbije što će se pokazati i na predstojećim izborima.

“Na lokalnim izborima nastupamo u koaliciji sa SNPom i PUPSom i očekujem ubedljivu pobedu i osvajanje apsolutne vlasti, kao i do sada. A očekujem i izuzetno dobar rezultat na republičkim izborima kada je u pitanju koalicija DSS – Dveri. Očekujemo oko 20% podrške za republičke izbore”, rekao je Đurić.

On je istakao da će građani znati da cene aktivnosti DSSa za vreme vlade Vojislava Koštunice, kada je opština Čajetina dobila značajna sredstva za izgradnju gasovoda, trafostanice i obilaznog putan na Zlatiboru, vodovoda u Mačkatu, rekonstrukciju doma zdravlja u Čajetini i svih seoskih škola.

sanda-raskovic16-2

Prisutnim medijima se obratio i Miloje Rajović, kandidat za narodnog poslanika koalicije DSS – Dveri koji je istakao da užički kraj ima potencijal i da će se ova koalicija potruditi da opredeli značajna sredstva za razvoj zapadne Srbije posebno u oblasti turizma i poljoprivrede.

sanda-raskovic16-1

Posle razgovora sa građanima na štandu gospođa Rašković – Ivić je imala i sastanak sa Milanom Stamatovićem, predsednikom opštine Čajetina. U razgovoru se govorilo o problemima sa izbornim spiskovima i problemima sa negativnom kampanjom.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930