fbpx
Događaji Politika Vesti

Saopštanje OO SNPa

 

SNP-Logo-Novi

Danas smo dobili saopštenje opštinskog odbora Srpske narodne partije koje prenosimo u celosti:

“Ovih dana počela je orkestrirana kampanja protiv Milana Stamatovića, predsednika opštine Čajetina, čoveka koji već treći mandat, dakle punih deset godina, uživa poverenje građana zlatiborskog kraja.

Kampanju predvodi niko drugi do ministarka u Vladi Srbije, Zorana Mihajlović-ona ista ministarka koju je Milan Stamatović sprečio u realizaciji pljačke veka u ovom delu Srbije, u pokušaju da moćnim tajkunima bez naknade pokloni nekoliko hiljada hektara dragocenog zemljišta na Zlatiboru. I tada je Zorana Mihajlović najpre provlačila po blatu predsednika opštine Čajetina, a onda, pritisnuta upornošću, hrabrošću i dokazima ovog čoveka, priznala da je pokušaj pljačke stoleća navodno samo slučajna omaška nekih marginalnih činovnika njenog ministrastva.

U tako nešto valjda veruju samo naivni i slepo zaljubljeni u stranku koja se svakodnevno lažno kune u borbu protiv korupcije i kriminala. Kad najviše funkcionere SNS-a uhvate na delu u milionskim aferama, onda se krivica svaljuje na omaške nevažnih činovnika…na falsifikovane lične karte Anderaj Vučića…na desetine falsifikovanih potpisa Siniše Malog.

Najgore od svega je što tužioci i pravosudni sistem ćute i pristaju da budu pajaci koji prisilno veruju u ovakvo sprdanje sa pravdom i zakonom. Ali, Zorani Mihajlović i njenim partijskim drugovima nije dovoljno da se, bar privremeno, izmigolje ruci zakona. Politička osveta mora da stigne one koji su imali hrabrosti da ih spreče u punjenju džepova milionima od kriminalne otimačine narodne imovine.

Krenula je kampanja u kojoj Milana Stamatovića optužuju za besmislena dela za koja niti je imao nadležnost, niti je ikada potpisao makar jedan papir. Tekstovi u njihovim medijima pod kontrolom možda mogu da prevare nekoga u Subotici ili Vranju, ali, Čajetina i Zlatibor su male sredine.

Ovde svako svakoga zna. Narod ovog kraja poznaje Milana Stamatovića kao časnog i poštenog čoveka. Upravo zato je taj narod na izborima u tri mandata davao poverenje baš njemu.”

Opštinski odbor
Srpske narodne partije u Čajetini

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo