fbpx
Događaji Politika Vesti

Saopštenje Gorana Obradovića

Danas smo dobili saopštenje odbornika Gorana Obrdovića koje prenosimo u celosti.

Obaveštavam Vas da napuštam stranku i da u Skupštini opštine Čajetina više neću biti član odborničke glupe SNS. Na osnovu zakona, mandat ću zadržati do predstojećih izbora kao nezavisan odbornik. U tom periodu neću podržati ni jednu političku opciju u Skupštini opštine Čajetina ali neću zastupati ni politiku Opštinskog odbora SNS.

obradovic15-1

Od današnjeg dana ću biti samo simpatizer Srpske napredne stranke i na republičkom nivou ću uvek aktivno pomagati stranku kao i politiku premijera Aleksandra Vučića.

Srpska napredna stranka na čelu sa premijerom Vučićem će još dugo biti najjača politička organizacija tako da moj motiv da izađem iz stranke nije sticanje neke lične koristi, jer to nije bio slučaj ni u predhodnik 5 godina koliko sam član stranke. Moj cilj je da ukažem na niz problema koji su nastali u Čajetini i Opštinskom odboru.

Kap koja je prelila čašu je incident u restoranu Laguna gde su inače bili prisutni i poverenici Opštinskog odbora kao i koordinatori iz Izvršnog odbora. Želja jedne strane da po svaku cenu ostane na vlasti i druge da na vlast dođe po svaku cenu rezultirala je da na obe strane budu razbijene glave. Policija i pravosuđe će reći svoje, ali oni su nemoćni da deluju preventivno. U smirivanju strasti mogu samo preventivno delovati političari. Ali oni samo dolivaju ulje na vatru i guraju te mlade ljude jedne na druge. U Čajetini je stvorena atmosfera linča i sa jedne i sa druge strane koja može da dovede do nesagledivih posledica.

Vrlo je teška situacije i postoji realna opasnost da dođe i do gubitka nekog mladog života a ja kao odbornik i pre svega kao roditelj sam dužan da ukažem na taj problem. Jedini način za to je da se obratim javnosti, a pošto ću mojim stavom doći u sukob sa stavom Opštinskog odbora SNS, to je osnovni razlog za napuštanje stranke.

Srdačno
Goran Obradović

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031