fbpx
Događaji Politika Vesti

Saopštenje OO SNSa

Danas smo primili i reagovanje Povereništva opštinskog odbora Srpske napredne stranke povodom saopštenja Gorana Obradovića koji je napustio SNS. Saopštenje OO SNS prenosimo u celosti:

Povereništvo SNS Čajetina sa zadovoljstvom je primilo vest da Goran Obradović više nije član Srpske napredne stranke. Mi mu se na dosadašnjem radu zahvaljujemo a to da li je od njegovog rada bilo ikakve koristi nećemo komentarisati.

sns-logo

Mesni odbor Čajetina gde je Obradović bio predsednik je velikom većinom izabralo novog predsednika Radišu Jankovića, jasno time dajući do znanja šta misli o odborniku Obradoviću.

Nakon gubitka podrške na tim izborima, i spoznaje da u narodu nema apsolutno nikakvu težinu, on se odlučuje na napad ka nama, svojim dojučerašnjim saborcima. To dovoljno govori o karakteru dotičnog Obradovića, a nas raduje činjenica da nas više svojim postupcima neće sramotiti.

Očigledno se nije pomirio sa činjenicom da su u Stranku ušli novi, mlađi i školovaniji od njega i da Stranka više nije njegovo privatno preduzeće.

On ne daje ostavku na odborničko mesto u SO Čajetina, to neka mu služi na čast, emotivno se vezao za prvo radno mesto u životu pa imamo razumevanja.

U svakom slučaju, lepa vest za sve simpatizere i članove Srpske napredne stranke u Čajetini, sada smo ne jedan, nego čak tri koraka bliže cilju, a to je preuzimanje vlasti u opštini Čajetina.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo