fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti

Saopštenje opštinskog odbora SNSa

sns-zastava

Opštinski odbor Srpske napredne stranke se oglasio saopštenjem povod najave gradnje kolektora otpadnih voda na Zlatiboru. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Opština Čajetina poslednjih 15 godina najavila je sve i svašta. Rezultat svih tih najava je jedno veliko ništa! Odlazeći predsednik opštine pre 5 godina svečano je položio kamen temeljac za gradnju solarnih kolekora. Osim tog kamena temeljca do dana današnjeg ništa na tom projektu nije urađeno.

Akva park je najavljivan poslednjih 15 godina svaki put pred izbore. Nikada nije pokrenut čak ni ozbiljan razgovor sa potencijalnim investitorima po tom pitanju.

Radovi na famoznoj Gondoli za koju se opština zadužila preko 10 miliona evra trebali su da počnu 1 marta. Danas je 10 april a nikakvih radova nema ni u najavi.

Dino park, projekat privatne firme opština je predstavila kao svoj projekat obmanuvši na taj način građane još uvek nije dobio saglasnost za početak radova. Uprskos tome opština je ekspresno posekla na stotine borova ispod SB Čigota iako se i dalje ne zna lokacija dino-parka.

Poslednja u nizu je najnovija najava da će se posle decenije obećanja krenuti za gradnjom postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Svečano je potpisan ugovor sa Slovencima ali je javnost ostala uskraćena za podatak da je zemljište gde treba početi sa radovima pod sporom, pa će i ta najava najverovatnije ostati samo najava kao i svi projekti do sada.

Osim praznih obećanja i ponekog seoskog puta, odlazeće opštinsko rukovodstvo nema šta da ponudi građanima opštine Čajetina na ovim izborima.

24 aprila sve je u našim rukama. Vreme je da vlast vratimo narodu a da se neodgovorni pojedinci koji su se obogatili na račun naroda sankcionišu i kazne.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930