fbpx
Događaji Društvo Politika Vesti Zdravlje

Saopštenje Srpske napredne stranke

Povodom protesta u Sirogoju i saopštenja lokalne samouprave oglasilo se i povereništvo opštinskog odbora SNS. Saopštenje prenosimo u celosti:

Već viđeno od strane Opštine Čajetina:

Nemaju odgovore ni rešenja pa odgovaraju napadom i lažima

Na današnjem protestu u Sirogojnu povodom odluke Zdravstvenog centra i Opštine Čajetina vezane za skraćivanje radnog vremena ambulante u Sirogojnu okupilo se 150 ljudi. Na neke insinuacije da mi kao stranka stojimo iza ovoga – kategorički tvrdimo da SNS nema veze ni sa jednim organizatorom protesta.

Mogle su se čuti i glasine kako Opština nema veze sa zatvarnjem ambulante što opet – nije tačno.

Nesposobnost opštinskog rukovodstva da se dogovori sa direktorom Doma Zdravlja i Zdravstvenim centrom rezultirali su puštanjem niz vodu ambulante u Sirogojnu.

Opština je mogla da spreči ovakav scenario, ali nije, jer pobogu treba para za Gondolu, treba para za službena vozila kojima se ide u Beograd na gostovanja političkih emisija, treba para za štampanje opštinskog propagandnog lista, treba para za čistače snega koji ne rade svoj posao, treba para za odlaske u Rusiju svakih 7 dana.

Srpska napredna stranka pruža apslolutnu podršku meštanima u borbi za svoju golu egzisteniciju, nema ovde gospodo iz opštinskog veća mesta političarenju, treba da Vas je sramota što borbu ovih ljudi za svoj opstanak prebacujete na politički teren i time ih omalovažavate.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930