fbpx
Događaji Kultura Muzika Video

Saša Kocić odličan u Pinkovim Zvezdama

U subotu veče u emisiji Pinkove Zvezde četvrti po redu je nastupio Saša Kocić Koce. On se publici predstavio pesmama “Nisi znala da te volim” (Halid Muslimović) i “Umirem sto puta” (Toni Cetinski).

koce1

Stolice su u prvoj pesmi podigli Bora Đorđević, Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, da bi u drugoj pridobio Marinu Tucaković i Harisa Džinovića. Publika je njegove interpretacije propratila burnim aplauzom.

Haris Džinović je njegov nastup prokomentarisao rečima da je nastup bio odličan, pun energije i “dobro to izgleda”.  Marina Tucaković je istakla da pevanje nije bilo savršeno međutim za nju je osećaj bio savršen. Ona je pohvalila izbor pesme.

Miroslav Ilić je nastup Saše kocića prokomentarisao rečima “Alal vera momčino, ti si super!”.

Ceca Ražnatović je imala samo reči hvale za mladog umetnika. “Meni si fenomenalan, ta fenomenalna energija, imaš odličan raspon glasa … ti si fenomenalan paket i odlično to radiš”, istakla je gospođa Ražnatović.

Bora Đorđević je rekao da mu je drago što je Koce dobio pet glasova. On je pohvalio izbor pesme i način pevanja, a savetovao ga je da obrati pažnju na dikciju.

Saša Kocić Koce sada može pažljivo da planira nastup u sledećem kolu ovog muzičkog takmičenja a po svemu što je pokazao može se reći da ima odlične predispozicije za visok plasman. Želimo mu puno uspeha u daljem takmičenju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031