fbpx
Događaji Manifestacije Turizam Video

Shankanja – odličan početak zimske sezone

Zlatibor je ovog vikenda bio po prvi put domaćin festivala Shankanje. Organizatori festivala su u tri dana pripremili odličan program za više od hiljadu posetilaca, u kome su nastupili Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Petar Mitić i Andreana Čekić.

Drugi dan festivala Shankanje je bio rezervisan za nastup Nataše Bekvalac koja je izazvala simpatije svih na Zlatiboru svojim kako atraktivnim stasom tako i glasom.

Koncert je počeo pola sata posle ponoći a Lepa Nata je a prvo je otpevala svoj veliki hit Original, a zatim su usledile numere Ludilo, Pseto, Lave moj, Kraljica novih ljubavi a potom je otpevala i nekoliko pesama svojih kolega a najveći apaluz je usledio posle numere Deset godina mlađa.

Na vrhu uvek ima mesta…ako se krene sa dna…hvala na ljubavi?…

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pre koncerta Lepe Nate bila je organizovana i nagradna igra dnevne žurke. Nemanja Nestorović je osvojio novogodišnje putovanje u Krakov, Ljubica Makićević je dobila Spa relaks paket, Stefan Svilar je dobio vikend u hotelu Palisad, a ulaznice za Stopića pećinu je osvojila Sara Jovanović.

Prve večeri u STC Wai Tai je nastupio Aca Lukas koji je sa Folk haus bendom pevao bez pauze cela tri sata, a publika ga je nekoliko puta pozvala na bis.

Drugi dan festivala Shankanje je bio rezervisan za nastup Nataše Bekvalac koja je izazvala simpatije svih na Zlatiboru svojim kako atraktivnim stasom tako i glasom.

Treće večeri festivala u STC Wai Tai su nastupili Petar Mitić i Andreana Čekić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829