fbpx
Događaji Politika Vesti

SNS Čajetina demantuje optužbe SNPa

Saopštenje SNSa povodom optužbi da su članovi ove stranke napali aktiviste SNPa prenosimo u celosti:

Srpska napredna strana u Čajetini kategorički demantuje da je ijedan naš član učestvovao u incidentu koji se desio u Gostilju. Potpredsednik MO Miloš Tanović nije ni bio na licu mesta niti je imao saznanja da se incident desio, i mi ćemo mu dati punu podršku u ovom politički montiranom procesu u koji je uvučen.

Po našim saznanjima jedna osoba iz Užica je braneći svoje maloletno dete nanela lake telesne povrede dvojici gostiljskih politikanata poznatih po bahatom ponašanju i malverzacijama u radu Saveta mesne zajednice. Dakle čovek koji je branio svoje dete nije čak ni iz naše opštine, niti samim tim može biti naš član. Bez obzira na sve Milan Stamatović iznosi tvrdnju kako je ovaj slučaj imao političku pozadinu iako i sam dobro zna da to nije istina.

Postavljamo pitanje da li će se svaka sledeća tuča ili međusobni sukob koji se bude desio u Čajetini i okolini vezivati za politiku? Da li je to nova praksa koju je ustanovio predsednik opštine koji nemajući argumenata da odgovori zašto je zadužio našu opštinu do besvesti skreće pažnju na navodnepolitičke sukobe?

Ima li odgovor na pitanje zašto je prezaposlio državni aparat u javnim preduzećima pa su nam opštinu Čajetina tako ovih dana počastili titulom “apsolutnog rekordera po stranačkom zapošnjavanju u celoj Srbiji”?

Hoće li objasniti kako planira da otpusti više od 150 ljudi koji su višak u javnim preduzećima, hoće li otpuštati poštene radnike da bi sačuvao svoju mnogobrojnu rodbinu koju je zaposlio i koja zarađuje pare na narodnoj grbači?

Da li je ovaj najnoviji medijski napad možda skretanje pažnje sa činjenice da su mediji i javnost najgrublje obmanuti najavom da će se u Čajetini 29.maja otvoriti nekakva kancelarija sa saradnju sa Rusijom od koje na kraju ne bi ništa?

Ovo su samo neka od najvažnijih pitanja trenutno na koje ON nema odgovor, pa nam umesto odgovora plasira priču o nekakvim napadima na njega i njegove satrape praveći od sebe žrtvu kao što je uvek i pravio. Ne prolaze više kod naroda jeftini trikovi, želimo mu sreću u daljem uništavanju svoje političke karijere koja je na zalasku.

OO SNS ČAJETINA

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031