fbpx
Događaji Izbori Vesti

SNS i SNP zajedno na parlamentarnim izborima

Danas je na sajtu Srpske narodne partije objavljena informacija da će na predstojećim parlamentarnim izborima ova stranka nastupiti u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom. Ovim povodom je izjavu dao i predsednik SNPa Nenad Popović, koji je istakao da je predsedništvo odluku donelo jednoglasno.

kolalicija-sns-snp

 

Ovo će prilično promeniti političku situaciju u opštini Čajetina gde će zajednički na parlamentarnim izborima izaći SNS i SNP, a ovo će takođe uticati i na situaciju na lokalnim izborima jer za sada nije poznato da li ovaj sporazum predviđa saradnju i na ostalim nivoima.

Što se reakcija na ovu vest tiče na facebooku su se pojavila dva komentara oprečne sadržine:

Simpatizeri SNSa su ovu vest prokomentarisali rečima:

“Opštinski beskičmenjaci ponovo moraju da puze.
Kako će sada objasniti narodu da je sve što su pričali do juče bila glupost i da Aleksandar Vučić, Andrej Vučić, Zorana Mihajlović i Siniša Mali nisu lopovi i kriminalci već da za te ljude treba glasati.”

sns-koalicija2

S druge strane simpatizeri SNPa su ovu vest prokomentarisali na sledeći način:

“Kako ce lokalni SNS (koji sve sto radi, radi mimo centrale i zvanicnog stava SNS-a) i koji danima unazad pise da je Popovic kriminalac, tajkun i dzukela, u sta su svi imali uvida, sada morati da puzi i da se izvinjava?
Zao nam je sto za koaliciju saznaju iz novina.”

snp-koalicija2

Do objavljivanja ovog teksta niko od lokalnih zvaničnika SNSa i SNPa nije dao zvaničan komentar na ovu vest. Kako će to uticati na tok priprema izbora u opštini Čajetina i organizaciju prvenstveno lokalnih izbora ostaje da se vidi.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930