fbpx
Događaji Ekonomija Politika Svet Vesti

SNS – Opština Čajetina mora početi da sarađuje sa Vladom i ministrima

sns-zastava

Sapoštenje opštinskog odbora SNSa koje smo danas primili prenosimo u celosti:

Poseta ministra Selakovića Zlatiboru i dovođenje kinesih investitora je odlična vest za sve građane opštine Čajetina jer će potencijalna ulaganja doneti bolji standard i unaprediti turističku ponudu Zlatibora.

Opštinski odbor SNS Čajetine daje punu podršku ministru Selakoviću koji čini sve da pomogne razvoj naše opštine i koji bez obzira što ga je Stamatović nazivao lažovom, prevarantom i drugim pogrdnim imenima, ipak dovodi potencijalne investitore i što ne pravi razliku između opština u kojima je Srpska napredna stranka na vlasti i na one u kojima nije.

Lokalne zajednice moraju imati dobru saradnju sa Vladom i ministarstvima kako bi dobili pomoć u prezentaciji svojih kapaciteta i mogućnosti za razvoj. Na žalost, umesto saradnje do sada smo mogli da vidimo samo napade od strane predsednika opštine Čajetina na državne organe zbog čega smo pretrpeli i trpimo veliku štetu.

Zlatibor ima potencijal da se razvije u najozbiljniji turistički centar na Balkanu, naša sela takođe svojom lepotom mogu privući veliki broj domaćih i stranih turista ali osnovni preduslov je podrška Vlade i dovođenje investicija čime se otvaraju nova radna mesta. A to aktuelni režim u Čajetini na čelu sa Stamatovićem ne može da nam omogući.

OO SNS Čajetina

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo