fbpx
Događaji Politika Vesti

SNS optužuje predsednika opštine Čajetina

Danas smo primili saopštenje opštinskog odbora SNS koje prenosimo u celosti:

Poslednji istup u javnosti predsednika opštine Čajetina je u najmanju ruku skandalozan i očajnički potez. Shvativši da je izgubio tlo pod nogama i da se bliži dan kada će odgovarati za svoja nedela Stamatović je pozvao male opštine na pobunu protiv Beograda! Ovakve izjave još nismo čuli u Srbiji čak ni od dežurnih srbomrzaca! Povod za ovakav očajnički istup jeste stav ministarstva za državnu upravu da je Čajetina opština sa najvećim brojem stranački zaposlenih kadrova kojoj se nalaže otpuštanje prekomernih.

Problem na koji je Srpska napredna stranka u Čajetini odavno upozoravala ovih dana je eskalirao i sada problem sa pretrpanim javnim preduzećima preti da pukne preko leđa poštenih radnika koji nisu krivi ni za šta.

Da stvar bude gora, čak i problematični broj od 314 zaposlenih u javnim preduzećima nije konačan već je prema našim saznanjima u javnim preduzećima opštine Čajetine zaposleno ukupno 439 ljudi! To je dakle čak 300 zaposlenih više od kvote koju zakon dozvoljava. Problem je kao što svi znamo u onima koji su zaposleni preko stranačke i porodične veze a ne u poštenim radncima koji časno rade svoj posao.

Stamatović se i ne brine za poštene radnike koji su nažalost sada u velikom problemu već za svoju užu i širu familiju kao i nepismene stranačke vojnike koji su zaposleni u javnim preduzećima. Država je jasno rekla da je problem u partijski i familijarno zaposlenima, ministarka time nedvosmisleno stavila do znanja u čemu je problem tako da pozivamo predsednika opštine da prestane sa manipulacijama. Srpska napredna stranka u Čajetini staće iza svakog poštenog radnika i založiće se da niko od njih ne dobije otkaz.

Naravno da je lakše umesto odgovora na ova i druga konkretna pitanja skrenuti pažnju javnosti na neke navodne incidente gde se optužuju politički protivnici. Za to i služe novinari iz Kraljeva i Kosjerića kojima opština Čajetina svake godine pušta potpuno nenamenski preko tri miliona dinara!

Za narod se nema ali za kvazinovinare i ekskurzije po Grčkoj se ipak nađe poneki dinar iz budžeta.
Sve je bliži kraj takvom rasipanju narodnih para tako da ne treba da čude izjave u kojima se poziva na rušenje države Srbije i nekakve pobune.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031