fbpx
Događaji Politika Vesti

SNS – Vanredni lokalni izbori neminovnost!

Danas smo primili saopštenje Povereništva Srpske napredne stranke povodom političke situacije u opštini Čajetina. Saopštenje prenosimo u celosti:

sns-logo

Povereništvo Srpske napredne stranke zahteva od čelnika lokalne samouprave da se izjasne o političkoj situaciji u Opštini Čajetina, nastaloj rascepom DSS-a na više frakcija i pristupanjem predsednika Opštine jednoj od njih. Kojim frakcijama su pristupili odbornici bivšeg DSS-a?

Ovim potezom, ne samo što je izneverila glasače koji su 2012. godine podržali listu DSS-a u Čajetini, opštinska vlast je opet, ovog puta potpuno, izgubila legitimtet.

Građani nisu glasali za ortakluk sa tajkunima, a ni za astronomska kreditna zaduženja i ekonomski neisplative projekte, za koje ne znaju koliko će ih koštati. Povereništvo Srpske napredne stranke postavlja pitanje: Da li će predsednik Opštine Čajetina finansirati i novu partiju nastalu iz DSS-a, našim parama?

Novi lokalni izbori, gde će građani imati priliku da kažu svoje mišljenje o svemu navedenom, jedini su izlaz iz ovakve situacije. To je neophodno da bi novo opštinsko rukovodstvo predvođeno Srpskom naprednom strankom imalo potpuni legitimitet i preuzelo odgovornost za sprovođenje reformi.

Povereništvo Srpske napredne stranke Čajetina

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031