fbpx
Biznis Događaji Lokalna privreda Manifestacije Turizam

Specijalna bolnica Čigota nagrađena na Sajmu turizma u Novom Sadu

Na 47. međunarodnom sajmu turizma svečano su uručena priznanja najboljima na ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Velike zlatne medalje i Šampionske plakete Sajma turizma dobitnicima je uručio generalni direktor Novosadskog sajma doc. dr Dragan Lukač.

Specijalna bolnica “Čigota” – Zlatibor i TO Regije Zapadna Srbija – Užice u okviru čijeg štanda je nastupila i TO Zlatibor su nagrađeni Velikim zlatnim medaljama. Specijalna bolnica Čigota je ovo priznanje dobila za unapređenje hotela i specijalne bolnice.

cigota-diploma

Velike zlatne medalje su dobili još: Luković Agri – Kula, opštine Plužine i Foča, Crna gora i Republika Srpska – Bosna i Hercegovina, “Astra Travel” – Beograd, Vinski podrum “Petijević” – Trebinje, Republika Srpska – Bosna i Hercegovina, Turistička zajednica Federacije BiH – Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Turističko – sportski centar “Zlatar” – Nova Varoš i TO Grada Trebinja – Trebinje, Republika Srpska – Bosna i Hercegovina.

Šampionskim plaketama su nagrađeni Atomska Banja “Gornja Trepča”, Čačak za specijalnu bolnicu za rehabilitaciju i hotel “Vujan” i Hotel “Premier Aqua”, Vrdnik, za banjski hotel sa pet zvezdica.

Priznanja su uručena na Gastronomskom kutku u Hali “Master” Novosadskog sajma.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031