fbpx
Događaji T-Info Turizam

Startovao projekat – letovanje uz vaučere

Juče su prvi gosti iz projekta letovanje uz vaučere stigli na odabrane turističke destinacije. Što se tiče Zlatibora, turistima su na raspolaganju sobe i apartmani u privatnom smeštaju: Vila MinaVila As, Vila Vidikovac, Apartmani Bučevac, Smeštaj Šopalović, Apartmani Marković i Vila Žilović.

vaucer-letovanje

Pored privatnog smeštaja turisti će moći da rezervišu smeštaj i u hotelskim objektima: “Sport trim”, Sur Kedar, TO “Zlatibor” – kampPrenoćište TO “Zlatibor” – konačišteHotel Zlatibor Mona, Klub Satelit Zlatibor, Konačište Sunce Zlatibor, Apartmani Putnik, Hotel “Dijamant”, Hotel “President”, Vila Marić, Odmaralište “Dunav”, Monih klub Zlatibor, Apartmansko naselje “Kraljevi konaci”, Hotel Palisad,  Restoran domaće kuhinje sa konačištem Braća Sekulić, Hotel “Novakov Dvor” i Specijalna bolnica “Zlatibor”.

Direktor TO Zlatibor Arsen Đurić je za dnevni list Danas izjavio da je po broju prijavljenih, Zlatibor drugi na listi, što znači da se gostima sa vaučerima nudi širok spektar smeštaja i usluga.

“Zasad se više od 800 građana prijavilo za vaučere za odmor na Zlatiboru. Interesovanje je i dalje veliko, jer je rok za prijavljivanje produžen do 15. oktobra, tako da procenjujemo da će se do kraja akcije prijaviti nekoliko hiljada domaćih gostiju – istakao je Arsen Đurić.

Kampanja će, kako ocenjuju u Turističkoj organizaciji Zlatibor, doprineti da se dodatno poveća broj gostiju na Zlatiboru, posebno u septembru i oktobru, jer je avgust odlično popunjen.

Kompletnu listu ugostitelja sa kontakt informacijama možete pogledati ovde.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930