fbpx
Događaji T-Info Turizam Video

TU Gostilje dobilo novi logo

logo-tu-gostilje16-1

Turističko udruženje Gostilje je ovih dana dobilo novi logo, rad dizajnera Dragana Graovčevića. Novi logo su izabrali posetioci facebook stranice TU Gostilje. Više od sedamdeset takmičara je učestvovalo u izboru novog zaštitnog znaka. Ovim povodom juče je u prostorijama Turističke organizacije Zlatibor organizovano izvlačenje nagrada za učesnike glasanja.

logo-tu-gostilje16-5

Srećne dobitnike je izvukla Jelica Tošić iz TO Zlatibor. Prvu nagradu, ručak za dve osobe u restoranu Gostiljska vrela je dobila Miljanka Filipović. Druga nagrada, majca za vodopadom, je pripala Mirjani Spasojević, dok je treću nagradu (majca sa logom TU Gostilje) dobio Radosav Cvetić. Nagrađenima će pokloni biti uručeni naknadno.

logo-tu-gostilje16-7

“Prvi logo smo napravili odmah po osnivanju turističkog udruženja, 2010.godine, i on je bio do sada u upotrebi. Ove godine smo napravili novi logo, i nadamo se da će on doprineti daljem razvoju turizma,” istakao je Miroslav Tucović, predsednik TU Gostilje.

logo-tu-gostilje16-6

O samom dizajnu novog grafičkog rešenja je govorio autor Dragan Graovčević, koji je rekao da je želeo rešenje koje će istaći suštinu Zlatibora i samog Gostilja.

logo-tu-gostilje16-2

“Kod ovog logoa akcenat smo stavili na zlatiborski bor i na vodopad, koji je zaštitni znak turističkog udruženja i samog sela Gostilje, istakao je Graovčević.”

logo-tu-gostilje16-4

Ovom prilikom su predstavljena i grafička rešenja za korišćenje logoa i na svim promotivnim materijalima TU Gostilje, kao što su majce, kese, bedževi, flajeri…

logo-tu-gostilje16-3

Ideja je da se na ovaj način grafički modernizuje vizuelni identitet udruženja i prilagodi savremenim trendovima i da Turističko udruženje Gostilje istakne ključni turistički sadržaj, sam vodopad Gostilje.

Predsednik TU Gostilje, Miroslav Tucović je iskoristio priliku i da najavi da će TU Gostilje uskoro predstaviti plan daljeg razvoja turizma na području mesne zajednice Gostilja kako bi se upotpunili sadržaji u kojima će posetioci ovog zlatiborskog sela moći da uživaju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930