fbpx
Događaji T-Info Turizam

Turistička ponuda Zlatibora predstavljena u Budvi i Temišvaru

U sklopu priprema za predstojeću turističku sezonu TO Zlatibor je prdestavila ponudu Zlatibora u Rumuniji i Crnoj Gori.

 U četvrtak je u Temišvaru predstavljena turistička ponuda Srbije, u okviru promotivne kampanje „Moja Srbija“, koju sprovodi nacionalna turistička organizacija, a koja je namenjena srpskoj dijaspori.

zlatibor-temisvar15-1

Na promociji u restoranu Lojd, u centru Temišvara pored TO Srbije, učestovali su Turistička organizacija Zlatibora, Vršca i Brusa.

Kostimirani glumci su posetiocima delili suvenire i publikacije, dok su članovi folklorne grupe služili domaći hleb i so.

U večernjim satima organizovana je prezentacija, kojoj su prisustvovali Generalni konzul Srbije u Temišvaru Lazar Manojlović, predsednik Udruženja Srba u Rumuniji Ognjen Krstić, kao i veliki broj medija i turističke privrede.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su građanima Temišvara predstavili ukupnu turističku ponudu planine sa posebnim akcentom na letnje sadržaje na Torniku, manifestacije tokom leta, mogućnosti koje Zlatibor pruža ljubiteljima aktivnog odmora, izlete koji se organizuju sa Zlatibora, smeštajne kapacitete. Na prezentaciji je predstavljena i ponuda Specijalne bolnice Zlatibor – Čigota.

U isto vreme TO Zlatibor je nastupila i na 24. Međunarodnoj turističkoj berzi i sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES, koja se održava u Budvi od 16. do 18. aprila 2015. godine. Na štandu Turističke organizacije Srbije, pored Zlatibora, predstavili su se i Turistička organizacija Vojvodine, Beograda, Novog Sada i Ivanjice.

zlatibor-budva15-1

Već prvog dana sajma, štand su posetili direktorka Turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić, Rajko Bujković – direktor Jadranskog sajma, ambasador Indonezije, predsednik udruženja turističkih novinara Crne Gore Nikola Peković kao i veliki broj posetilaca. Turistička organizacija Zlatibor prestavila je celokupnu ponudu ove planine za predstojeće prvomajske praznike i letnju sezonu posetiocima sajma, a ne treba zaboraviti da su, među stranim posetiocima ove planine, najbrojniji upravo gosti iz Crne Gore.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031