fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti Video

U Čajetini održana tribina “Srbija stabilnosti – vek posle Velikog rata”

U nedelju, 10.aprila u sali biblioteke Ljubiša R. Đenić je održana tribina na temu “Srbija stabilnosti – vek posle Velikog rata”.

tribina-sns-cajetina

Tribina je podeljena u dva dela, u prvom je publika mogla da vidi jedan kraći komad iz života vojvde Živojina Mišića i Stepe Stepanovića u izvođenju glumaca Dimitrija Ilića i Lepomira Ivkovića uz naraciju Miće Živojinovića, vojnog istoričara.

U drugom delu programa Tihomir Arsić glumac i član glavnog odbora Srpske napredne stranke je održao nadahnuto predavanje o spoljnoj politici Srbije, a najviše je govorio o žrtvama Srbije u periodu od 1912. do 1918 godine.

tihomir-arsic16-1

“Ja taj mandat imam od predsednika stranke lično, i predsednika vlade sadašnjeg i budućeg. Ja taj mandat imam da mogu da Vam kažem da ovde Srbin od svesti i savesti na teritoriji opštine Čajetina za koje znam da će 70% – 75% glasati za listu Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje. Da svaki taj koji to zaokruži mora da zna da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić, lično, da glavni odbor Stranke, predsedništvo SNSa, i izvršni odbor podržavaju u Čajetini samo jednu listu, listu broj 2,” istakao je Tihomir Arsić.

On je pozvao sve prisutne da na predstojećim izborima podrže izbornu listu Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje na republičkom i lokalnom nivou.

tribina-sns-cajetina16-2

Na kraju tribine se prisutnima i gostima zahvalio Aleksandar Jeremić, predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Čajetini. On je tom prilikom pozvao sve prisutne da na predstojećim izborima podrže izbornu listu broj jedan na republici i izbornu listu broj 2 na lokalu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo