fbpx
Događaji Društvo Humanost i solidarnost

U Čajetini raspisan konkurs za nove volontere

Udruženje građana Zlatiborski krug je, radi potrebe realizacije projekta Unapređenje rada Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“, raspisalo konkurs za prijem 15 novih volontera. Projekat se realizuje od maja ove godine, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

volonteri

Ovim projektom je predviđeno uređivanje i opremanje nove prostorije u Dnevnom boravku, adekvatnim sadržajem za dnevni odmor i individualni rad sa korisnicima. U cilju bolje socijalizacije korisnika, u rad Dnevnog boravka se već nekoliko godina uključuju i volonteri, a projektom je planirana obuka 15 novih, mladih volontera.

Konkurs je otvoren do kraja jula, a pravo učešća na konkursu imaju mladi od 14 do 25 godina sa teritorije opštine Čajetina. Tokom avgusta će biti formirana komisija koja će na osnovu razgovora sa kandidatima izabrati njih 15, za koje će se tokom septembra i oktobra organizovati obuka. Nakon realizovane obuke, učesnici će postati članovi Volonterskog socijalnog servisa koji funkcioniše u okviru Udruženja.

zlatiborski-krug

Prijave, koje treba da sadrže ime i prezime, godinu rođenja, zanimanje ili školu koju kandidat pohađa, treba poslati putem elektronske pošte na adresu zkrug@open.telekom.rs

Pozvani su mladi koji ispunjavaju uslove konkursa, a žele da steknu nove prijatelje, usvoje nova znanja i veštine, unaprede svoje sposobnosti i dobiju vredna iskustva, da se jave i postanu deo volonterskog tima Zlatiborskog kruga.

Za sve informacije u vezi konkursa, osoba za kontakt je Jagoda Jeremić, koordinatorka Volonterskog socijalnog servisa (tel. 064 174 44 98)

Vesna Belčević, PR
UG Zlatiborski krug
Slobodana Penezića 31
Čajetina 31310
zkrug@open.telekom.rs
mob. 063 857 9935

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo